Ondernemerskracht – Hakan, Kafe Kaft.

Deel deze pagina

We zetten vandaag Hakan in de spotlights! Een ondernemer die met zijn vader de drijvende kracht is achter Kafe Kaft. Het lunchroom is gevestigd in de lokale bibliotheek in Alkmaar, een unieke plek! Zij hebben niet alleen een plek gecreëerd waar verse zelf gebrande koffie wordt geschonken en heerlijke lunches worden bereid, maar ook een warme gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt.

Hakan is een inspirerende ondernemer, mede door zijn overtuiging dat lokale gemeenschappen en kleine bedrijven een grote impact hebben op ons dagelijks leven. Hij is niet zomaar een ondernemer. Hij droomt niet alleen, hij maakt die dromen ook waar. Met zijn toewijding, gastvrijheid en liefde voor zijn gasten heeft hij niet alleen Kafe Kaft tot een succes gemaakt, maar ook de harten van Alkmaar veroverd. Ben jij in de buurt van Alkmaar? Kom een goede kop koffie halen bij Hakan!

Vrijdag 17 november vindt de Dag van de Ondernemer plaats waarop wij massaal ondernemers in het zonnetje zetten. Welke ondernemer ga jij in het zonnetje zetten? Bekijk onze tips en inspiratie óf verstuur een gratis kaart naar jouw favoriete ondernemer!

Bekijk alle ondernemersverhalen