Apeldoorns Business Collectief netwerkbijeenkomst DvdO sta jij in het zonnetje

U I T N O D I G I N G 
Dag van de ondernemer
Vrijdag 19 november sta jij in het zonnetje!
Jij als ondernemer, jij als ondernemende deelnemer van het ABC. Jij die jouw klanten altijd in het zonnetje zet, mag nu zelf schitteren. Hoe? Door samen met de andere ABC ondernemers bij elkaar te komen bij het Office Center. Daar staat een (sta)tafel voor je klaar waar jij je waar kan tonen, je dienstverlening onder de aandacht kan brengen op je eigen manier.

Heb je mooie producten, neem dan wat mee! Heb je een dienst te presenteren, laat je dat dan zien, of doe het ter plekke. Heb je een leuke aanbieding in petto voor je collega ondernemers, laat die dan zien. Jij staat in het middelpunt. Wij zorgen er in ieder geval voor dat jij door een interview het podium krijgt om jezelf te presenteren. Wil je nog iets anders doen, laat het ons dan weten!

Het belangrijkste is dat we echt met elkaar de verbinding aangaan. We organiseren het exclusief  voor onze ABC deelnemers om je daar te presenteren. Uiteraard mag je wel een introducee uitnodigen om langs te komen en onze deelnemers te ontmoeten.

Wanneer?       Vrijdag 19 november 2021
Waar?             Office Center, Tweelingenlaan 10, Apeldoorn
Tijd?                15.00-18.00 uur
Programma

  1. Netwerken, netwerken en netwerken
  2. Met een hapje en een drankje

Aanmelden
Ben je erbij? Meld je dan nu voor 12 november aan, per mail op info@apeldoornsbusinesscollectief.nl

We vinden het belangrijk te melden dat voor alle evenement vanuit het ABC, in aansluiting op de coronamaatregelen, het coronatoegangsbewijs gecheckt wordt.

Deel deze pagina