Wethouder Werner van Damme (Economische Zaken) op zoek naar ondernemers, die wel wat handjes kunnen gebruiken.

Op vrijdag 18 november aanstaande is het de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland waarbij heel Nederland ondernemers in het zonnetje zet. Gemeente Rijswijk doet daar natuurlijk aan mee. Daarom is wethouder Werner van Damme (Economische Zaken) op zoek naar ondernemers, die wel wat handjes kunnen gebruiken.

Van Damme beseft zich goed dat het voor ondernemers momenteel pittig is: “Het zijn economisch zware tijden, want er is nogal wat gaande. Maar gelukkig blijven ondernemers doorgaan. Om die reden steken wij, met de collega’s van team Economie, graag onze handen uit de mouwen om ondernemers te helpen, want vele handen kunnen het werk lichter maken. Waarom? Omdat we enorm trots zijn op ieders lef, inzet en doorzettingsvermogen. Ondernemers houden de economie draaiende, creĆ«ren banen en dragen bij aan de welvaart en groei van onze stad. En daar doen we graag iets kleins voor terug.”

Kunt u wel een paar extra handen gebruiken? Dan komen we graag helpen. Denk aan schoonmaken, koffiezetten, pakketjes rondbrengen, solderen, en als we het niet kunnen, dan leren we het graag.

U kunt zich tot en met 25 november aanmelden via www.rijswijk.nl/dagvandeondernemer. Hier vindt u een aanmeldformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Uiteindelijk steekt team Economie bij drie ondernemingen de handen uit de mouwen. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website.

Let op: alleen ondernemers die in Rijswijk gevestigd zijn, kunnen zich aanmelden.

Deel deze pagina