Gemeente Almere -DvdO event met Igor Beuker en borrel na afloop

Ben jij een Almeerse ondernemer of werknemer? Dan sta jij deze dag centraal! Op 19 november organiseren de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere in het kader van de Dag van de Ondernemer een gezamenlijk evenement die voor elk bedrijf in Almere toegankelijk is.

Het evenement vindt fysiek plaats bij Van der Valk Almere waar wethouder Maaike Veeningen de Starter van het jaar bekend maakt en de Bruggenbouwer Award uitreikt. Hierna kun je deelnemen aan een 1 uur durende lezing van (mede)ondernemer, spreker en investeerder Igor Beuker.


Wie is Igor Beuker?
Igor Beuker is in de schijnwerpers een professioneel publiek spreker en columnist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld. Tijdens conferenties en op Twitter is Igor met regelmaat trending topic als ‘Math Man in world of Mad Men’. In reviews omschrijft men zijn stijl “Burning Man meets TED”. Achter de schermen is hij ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s, World Economic Forum en de EU.

Programma
15.00 uur    Inloop
15.30 uur    Opening wethouder Maaike Veeningen
15.40 uur    Uitreiking ondernemersprijzen
16.00 uur    Start lezing Igor Beuker
17.00 uur    Start netwerkborrel
18.00 uur    Afsluiting

Toegangsbeleid
Bij dit evenement zal er bij binnenkomst gevraagd worden naar jouw coronatoegangsbewijs. Jouw QR-code kan je activeren via coronacheck.nl

Er mag toegang verleend worden als je identiteitsbewijs overeenkomt met de gegevens in de corona check app.

Locatie
Van der Valk, Veluwezoom 25, Almere

Aanmelden
Het evenement is kosteloos en aanmelden is noodzakelijk dit kan via www.onderneeminalmere.nl/dvdo

Deel deze pagina