Gemeente Berkelland Meerdere activiteiten : De Dag van de Ondernemer

Ook wij, als gemeente Berkelland, schenken dit jaar weer volop aandacht aan onze ondernemers in Berkelland. Vanwege Corona ook veel digitaal.
Dit jaar kunnen wij helaas niet fysiek onze jaarlijkse “Dag voor de Berkellandse Ondernemer” organiseren, maar we blijven op alle mogelijke manieren in contact met onze ondernemers!

Voor “De Dag (week) van de Ondernemer” hebben we nu onder andere het volgende op het programma staan:

– Digitale kaart aan onze ondernemers. Deze wordt in de betreffende week verstuurd aan alle Berkellandse ondernemers en zal ook worden gedeeld op de websites van Platform Berkelland en de gemeente Berkelland en via social media;

– Filmpje / video burgemeesters Achterhoek  https://youtu.be/HyE5t8UUBNg

Dit filmpje is al volop gedeeld;

– Koop Lokaal acties. Dit zijn doorlopende acties;

– Verwijzing naar (week) programma ondernemers via onze partner de ROZ – groep ( https://www.rozgroep.nl/wvho2020/?utm_source=Emailprovider&utm_campaign=Nieuwsbrief+okt+2020+-+relaties+en+intermediairs&utm_medium=email)
Het betreft een weekprogramma met dagelijks (digitale) trainingen en events voor onze ondernemers

– Bedrijfsbezoeken. De afgelopen maanden zijn er naast de reguliere bedrijfscontacten / – bezoeken veel (Corona) bedrijfsbezoeken afgelegd. Veelal met collegeleden. We blijven in kleiner verband (Corona) bedrijfsbezoeken afleggen, zowel digitaal als (daar waar mogelijk) fysiek.

Dit is even een greep uit de activiteiten.

Wij zijn blij met deze dag / week en nemen dan ook graag deel.
Het is goed om onze ondernemers te steunen, te bedanken en we moeten er (zeker in deze tijd) ook volop voor ze zijn.

Deel deze pagina