Gemeente Delft en MKB Delft

Helaas heeft de gemeente Delft en MKB Delft moeten besluiten om de Dag van de Ondernemer niet door te laten gaan vanwege de nieuwe RIVM- maatregelen die Minister President Rutte afgelopen vrijdag heeft afgekondigd in de persconferentie.
Het kabinet neemt strengere maatregelen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Besmettingen ontstaan door contacten tussen mensen. Om elkaar, en vooral de kwetsbare mensen in onze samenleving, beter te beschermen tegen de sterk toegenomen aanwezigheid van het virus, gelden de aanvullende RIVM maatregelen. Deze zijn erop gericht om het aantal contactmomenten per dag te verminderen. Wij zien daarom genoodzaakt om alle activiteiten rondom de Dag van de Ondernemer te annuleren.
Uiteraard bedanken wij  u op een andere wijze voor uw inzet. Donderdag komt de gemeente Delft en MKB Delft bij u terug met een persoonlijke boodschap op de social media kanalen van de gemeente Delft  en MKB Delft.
Deel deze pagina