Gemeente Hof van Twente

Op de Dag van de Ondernemer organiseert gemeente Hof van Twente meerdere activiteiten.

We starten de dag met een Welkom in de Hof!-ontbijt voor ondernemers. Onze ondernemers zijn de drijfveer achter onze economie en daarom zijn we blij met nieuw ondernemerschap in onze gemeente. We organiseren het ontbijt voor ervaren ondernemers die (relatief) nieuw zijn in onze gemeente, maar ook voor nieuw gestarte ondernemers.

In de middag zal het college van B&W twee bedrijfsbezoeken afleggen.

En we sluiten de dag af met een VrijMiBo met de besturen van de ondernemersverenigingen uit onze gemeente. De voorzitters van alle besturen zien elkaar regelmatig, bijvoorbeeld in het Ondernemersplatform Hof van Twente, maar een bestuur van een ondernemersvereniging bestaat uit meer mensen. Om hen allemaal te bedanken voor de tomeloze inzet, nodigen we hen uit op de Dag van de Ondernemer. Dit is tevens een mooie kans om de leden van andere besturen nog beter te leren kennen. Avonden zijn kostbaar, dus hebben we gekozen voor een informele VrijMiBo.

Voor ons stopt het niet na de Dag van de Ondernemer. In de week daaropvolgend zijn er in onze gemeente vele activiteiten voor ondernemers. Wij vieren daarom de Week van de Ondernemer. Elke dag zullen wij ondernemers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun lef en inzet. En elke dag zijn er interessante bijeenkomsten. Zoals een starterscafé, een netwerkavond, een innovatie- en inspiratie dag voor ondernemers in de vrijetijdssector en een training voor ondernemers met groeipotentie.

 

 

 

 

Deel deze pagina