Gemeente Pijnacker-Nootdorp Ondernemersprijs en webinar – online

Elke twee jaar reiken we een Ondernemersprijs en een Belofteprijs uit. Dat is altijd een feestelijke gebeurtenis waarbij we stil staan bij de enorme kracht die onze ondernemers sinds jaar en dag laten zien. Door de coronamaatregelen hebben veel ondernemers het zwaar, zodat een feestje niet gepast is.

Maar sterke en onderscheidende ondernemers hebben we natuurlijk wel. In overleg met ondernemers en sponsoren is daarom besloten alle ondernemers een hart onder de riem te steken.

Week van de Ondernemer 2020

De week van maandag 16 november t/m vrijdag 20 november staat in het teken van alle ondernemers in onze gemeente: de Week van de Ondernemer. Niet zomaar een gekozen week, want hierin valt ook de Dag van de Ondernemer die dit jaar op vrijdag 20 november valt.

Meld je aan voor de digitale bijeenkomsten!

Wij zetten gedurende deze week zzp’ers, de horeca, glastuinbouw, winkelcentra en bedrijventerreinen in het zonnetje. We bedanken besturen, die zich al jaren inzetten op hun bedrijventerrein of in hun winkelgebied, en we promoten nog eens extra de gedachte ‘wees loyaal, koop lokaal’. Ook vinden er twee inspirerende digitale bijeenkomsten plaats voor onze ondernemers.

Webinar ‘Klanten bereiken en binden in crisistijd‘

Kom meer te weten over hoe digitale technieken en tools de binding met jouw klanten kunnen versterken. En hoe creëer je met een marketingcampagne een opmerkelijke meerwaarde?

Voor: Retailers en horecaondernemers
Datum: Maandag 16 november
Tijd: 19.45 – 21.00 uur

Online bijeenkomst ‘Werven en behouden van klanten in crisistijd‘

Tijdens deze bijeenkomst krijg je tips over hoe je je beter kan profileren op sociale media. Daarnaast is er ruimte om online te netwerken, kennis en ervaring uit te wisselen en jouw passie te pitchen aan andere zzp’ers.

Deel deze pagina