Gemeente Rotterdam – MKB-Rotterdam Rijnmond en NN

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen! Daarom nodigen de Gemeente Rotterdam, Nationale-Nederlanden en MKB Rotterdam Rijnmond je graag uit voor de aftrap van de Dag van de Ondernemer op 15 november 2019 met een inspirerende ontbijtsessie in Ahoy Rotterdam.

Programma

07:45 uur Inloop en ontvangst in Ahoy met ontbijt

08:30 uur Opening en welkom door dagvoorzitter Kevin Brouwer en Pieter van Klaveren, voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond

08:45 uur Wethouder Barbara Kathmann zet ondernemers in het zonnetje vanwege hun sociaal maatschappelijke inzet in het afgelopen jaar

09:00 uur Jos van de Vegt oud directeur en mede eigenaar van Ahoy over hoe Rotterdams ondernemers lef het Eurovisie songfestival naar de stad heeft gebracht

09:15 uur Marco Pastoors over het nationaal programma Rotterdam Zuid

09:30 uur Ontbijt + Netwerken (tot 10.30 uur)

Sprekers tijdens de Dag van de Ondernemer 2019:

Waarom Dag van de Ondernemer?
In Nederland zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers actief die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creĆ«ren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en lef. Om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten heeft MKB-Nederland daarom elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Impressie Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemers is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. Bekijk hier het filmpje voor een impressie van vorig jaar.

https://www.youtube.com/watch?v=VEHQQENJ2ck

We zien jullie dan ook graag op vrijdag 15 november!

Met vriendelijke groet,

MKB Rotterdam Rijnmond
Gemeente Rotterdam
Nationale-Nederlanden

Deel deze pagina