Gemeente Zwolle

De gemeente Zwolle organiseerteen middag voor nieuwe vestigers. Deze worden per bus rondgeleid door Zwolle ter kennismaking.
De start is in het stadhuis en de bijeenkomst eindigt bij Lumen/PEC. zie uitnodiging en programma hieronder

Ondernemen in een stad met een business model dat schittert door eenvoud: we gunnen elkaar de handel en helpen elkaar vooruit. Ondernemen in de economische topregio van Nederland.

Welkom als nieuwe ondernemer in onze stad. De gemeente Zwolle doet het op economisch vlak erg goed, als centrum van een bloeiende regio. Ondernemers zijn daarin van onschatbare waarde, dus we zijn blij dat je er bent. Gastvrijheid hebben we hoog in ons vaandel staan. Daarom nodig ik je graag uit voor ons informele welkom voor nieuwe vestigers op vrijdagmiddag 15 november 2019, de Dag van de Ondernemer. Je bent van harte welkom!

Deze middag is bedoeld om elkaar te leren kennen. Behalve dat je een kijkje krijgt in de keuken van een aantal ondernemers, maak je tijdens een bustour (verder) kennis met de stad. Je proeft de sfeer in het stadhuis en we sluiten de middag af met een borrel in de Business Loge van het stadion van PEC Zwolle; het MAC3PARK stadion.

We zien je graag. Aanmelden kan door een mail te sturen – tot uiterlijk 8 november – naar c.leemhuis-olsman@zwolle.nl met je naam, bedrijfsnaam en adres. Wacht niet te lang, want vol is vol! Tot 15 november!

 

Programma

12.00 uur          Ontvangst in de Business Corner van Hotel Lumen Zwolle (Stadionplein 20)  Welkom door Arjan Jansen, directeur Regio Zwolle United

Kennismaking met Kennispoort Regio Zwolle door Netty Wakker, directeur

Lunch

13.30 uur           Bustour langs verschillende top-werklocaties en andere mooie plekken in de stad

15.00 uur          Raadzaal stadhuis

(Grote Kerkplein 15)

René de Heer, wethouder Economie,  Robin-Jan de Nerée tot Babberich, Founder/CEO Dutch Nutrition Holding BV

15.45 uur          Vertrek naar het MAC3PARK stadion

16.00 uur          Borrelen

Ontvangst door Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle
Afsluiting door burgemeester Peter Snijders

17.30 uur          Einde programma

Dresscode: informeel

Deel deze pagina