Het STEMmingscafé – Wat is het verschil tussen managen en ondernemen? Online

Vrijdag 18 november: de dag van de ondernemer. Een dag waarop MBK-Nederland ondernemers graag in het zonnetje zet. Want ze creëren via hun activiteiten (economische)waarde, werkgelegenheid en welvaart.

Ze managen daarvoor ook hun business. Maar zijn ondernemers daarmee ook gelijk managers? Of zijn er verschillen tussen managers en ondernemers?

Peter de Boer – zelf ook ondernemer – schreef er recent een column over in het vakblad MarketingTribune. Want volgens Peter zijn managers en ondernemers twee verschillende soorten menstypen.

Ook als het om marketing gaat. Alle reden dus om er een keer met Peter over te praten tijdens het wekelijkse STEMmingscafé. Met hem hierover te discussiëren. En met elkaar de zoektocht aan te gaan of er dan ook nog verschillen zijn tussen ondernemers en managers in (technische)B2B en B2C?

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!
Je bent weer van harte welkom om (wekelijks) online deel te nemen.

Meld je svp vooraf aan via deze link: https://stem-imcbv.activehosted.com/f/2

Dan sturen we je op tijd de deelnamelink. Want het STEMmingscafé is organiseren we (wekelijks) online. Speciaal voor ondernemers en managers in technische B2B met belangstelling voor de business development van hun organisatie.

Deel deze pagina