MKB Den Haag en Kunstmuseum Den Haag

Ondernemers en maatschappelijke instellingen kunnen elkaar versterken en de stad bruisender en inclusiever maken! Daarom nodigen MKB Den Haag en Kunstmuseum Den Haag – voorheen bekend als Gemeentemuseum Den Haag – alle Haagse ondernemers van harte uit voor een bijzonder evenement op donderdag 14 november in Kunstmuseum Den Haag. Een evenement dat in het teken staat van de Dag van de Ondernemer. Tijdens dit evenement gaan ondernemerschap en cultuur hand in hand!

Programma
Vanaf 16u15 Welkom & Inloop
16u30 – 17u30 Inhoudelijk programma
17u30 – 18u00 Inloop netwerkborrel
18u00 – 18u15 Welkomstwoord MKB Den Haag
18u15 – 20u15 Netwerken, buffet en rondleiding Monet

Om 16.30 uur start de bijeenkomst in het auditorium met als sprekers Quinten Selhorst (co-founder Felyx) en de Ombudsman, de bijeenkomst wordt afgesloten met een diversiquette quiz waar u alles te weten komt over de diverse vormen van eigentijdse etiquette, interculturele en internationale omgangsvormen. Aansluitend bent u van harte welkom op de netwerkborrel in de Tuinzaal, waar Hans Buurman (Kunstmuseum Den Haag) en Kim Schofaerts (MKB Den Haag) u om 18.00 uur welkom heten. Na het welkomstwoord is het buffet voor u geopend en kunt u een rondleiding krijgen door de tentoonstelling Monet – Tuinen van verbeelding.

Aanmelden
Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en verzoeken u vriendelijk zich voor 8 november aan te melden via deze link.

U kunt deelnemen aan het inhoudelijke evenement en/of de netwerkborrel. Voor vragen kunt u met ons contact opnemen via ondernemersavond@kunstmuseum.nl

We zien u graag 14 november!

Hartelijke groet,

Kim Schofaerts
Voorzitter MKB Den Haag

Hans Buurman
Adjunct-directeur Kunstmuseum Den Haag

Deel deze pagina