Ondernemersmeditaties tegen werkstress en financiële zorgen

Ter ere van de Dag van de Ondernemer heeft de Rotterdamse ondernemer, Lizet Bakker, een viertal ondernemersmeditaties gelanceerd. Door de stijgende kosten, de corona-crisis en personeelsgebrek ervaren ondernemers steeds meer werkstress. “Haal dus rustig adem. Jaag je bloeddruk niet op en zorg voor voldoende rust.”, aldus Bakker.

De ondernemersmeditaties zijn speciaal voor ondernemers die financiële stress ervaren, meer impact met hun bedrijf willen maken of juist rust in hun hoofd nodig hebben.

Minder stress en meer rust door ondernemersmeditaties

Meditatiemaker en Lifecoach Lizet Bakker, zelf al 12 jaar ondernemer, ontwikkelde speciaal voor de Dag van de Ondernemer gratis Ondernemersmeditaties. “De frustratie- impact- en focusmeditaties zijn korte oefeningen die zorgen voor directe afname van stress tijdens de werkdag” aldus Bakker. “Het is een combinatie van ademhaling en bewustwording van je eigen lichaam die ervoor zorgt dat je spanning leert voelen en loslaten.”

Voor succesvolle ondernemers hoort mediteren al tot de dagelijks routine. Steve Jobs, Erling Haaland en Oprah Winfrey geven aan dat hun succes mede is bepaald door meditatie-tijd. Tim Ferris, auteur van de 4-urige werkweek, zegt: ‘mediteren is een warm bad voor je hersenen’.

Lizet Bakker
Lizet Bakker is eigenaar van ByLizet en Minutez.nl. Ze staat zen in het leven, maar na een mislukte bedrijfsovername tikte haar hartslag met gemak de 180 aan. Ze was niet meer in staat om zonder het zweet op haar voorhoofd haar bankrekening te openen.

Al jaren maakt  zij meditaties voor hardlopers, wandelaars en bankzitters. Haar kennis bundelde ze al in eerdere meditatiereeksen zoals de Oranjemeditaties, Mindful Hardlopen en de Comingout Meditaties.

De ondernemersmeditaties zijn gratis te beluisteren op Spotify of via de website minutez.nl.

Deel deze pagina