Ondernemersontbijt met lezing Gemeente Wijdemeren

MKB-Nederland heeft 18 november 2022 uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. De gemeente Wijdemeren laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Dit jaar is er geen verkiezing, maar wel een lekker ontbijtje voor ondernemers uit de gemeente. Jullie zijn van harte welkom om op het gemeentehuis te komen ontbijten met de wethouder van economische zaken Els Kruijt. Met daarbij een interessant programma.
Waarom? Om onze ondernemers in het zonnetje te zetten en de banden aan te halen onder het genot van een welverdiend ontbijt. Het duurt van 7:30 tot 9:00 uur en is bestemd voor alle ondernemers uit de gemeente Wijdemeren.
De inloop is van 7:30 tot 8:00 uur. Van 8:00 – 9:00 uur wordt er een programma georganiseerd:
De eerste 20 minuten starten we met een quiz ‘Wat weet jij van de Omgevingswet?’: wat is de Omgevingswet en wat betekent de invoering straks voor jou als ondernemer? Ga de strijd aan met je collega’s en daarna ben je weer helemaal bij!
Daarna volgt een mini-college ‘Politieke beïnvloeding voor ondernemers’. We hebben 3 prominenten uitgenodigd om jullie tips and tricks te geven hoe invloed uit te oefenen op lokale (en landelijke) besluitvorming. We kunnen alvast verklappen dat oud wethouder en 2e kamerlid Jan Klink aanwezig zal zijn!

Deel deze pagina