Ondernemersontbijt Molenlanden

Ook dit jaar organiseert de gemeente Molenlanden op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 18 november, een ondernemersontbijt om ondernemers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun grote bijdrage aan onze samenleving.
We vinden het heel fijn om opnieuw ondernemers te kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Er is dan ook volop gelegenheid om te netwerken tijdens het ontbijt en oude en nieuwe contacten te leggen.
Tijdens de plenaire sessie vertellen twee lokale ondernemers over de ontwikkeling van hun bedrijf en van hun ondernemerschap. Zij gaan ook in gesprek met elkaar en met de aanwezigen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met groei van je bedrijf in deze krappe arbeidsmarkt? Welke keuzes maak je? Kies je voor groei in de breedte of in de diepte? Hoe behoud je daarbij je bedrijfscultuur en klantcontacten? Hoe zorg je dat je wendbaar bent en meebeweegt, ook in de verschillende crisissen en onzekerheden van deze tijd? En welke hulpbronnen zijn er voor jou als ondernemer om je te blijven ontwikkelen.
We hopen op een gezellige en inspirerende ochtend! Aanmelden kan hier en is mogelijk tot dinsdag 15 november.

Programma Ondernemersontbijt vrijdag 18 november
7.30 uur inloop met ontbijt
8.30 uur welkomstwoord door wethouder Johan Quik
8.35 uur interactieve sessie met het ondernemersverhaal van Emmy Dingemans (100% Leuk) en Jessy van der Vlist (Sticky Chapters) en vraaggesprek met elkaar en met de zaal
9.15 – 10.00 uur gelegenheid tot napraten en netwerken
Locatie: zalencentrum de Til, Breestraat 1, Giessenburg
Aanmelden kan tot 15 november.
www.molenlanden.nl/ondernemersontbijt

Deel deze pagina