Bommelerwaard Ondernemersontbijt: Vol gas Corona uit!

Beste ondernemer,

Op donderdag 19 november van 8:00 tot 9:30 uur is het zover! 

Het ondernemersontbijt, georganiseerd door het Ondernemersteam Bommelerwaard, gaat door! En hoe! Want we hebben niemand minder dan Marianne Zwagerman bereid gevonden om jullie op scherp te zetten tijdens een overheerlijk ontbijt!

Huh?! Een ontbijt? Hoe dan?!

Jazeker! Klik hier en geef je adres door waar je die ochtend vóór 8:00u aanwezig bent. En wij zorgen dat jij een overheerlijk ontbijt krijgt thuisbezorgd!

Een hartelijke groet namens het Ondernemersteam Bommelerwaard,

Maarten Mulder, Maaike van der Ven, Tomas Ooijevaar en Ilonka Soons – van der Wal

 

Weten wie Marianne Zwagerman ook alweer is?

Marianne Zwagerman timmert al heel wat jaren aan de weg. Als innovatiestrateeg helpt en inspireert ze mensen en bedrijven om schaamteloos en onverschrokken te leven en te ondernemen. Plus ze pleit voor een samenleving met minder betutteling en bestrijdt het rubberen tegelparadijs.

Marianne was de eerste vrouwelijke directeur van een topbedrijf in Nederland (Telegraaf), schrijft boeken (is met haar vierde boek bezig), is columnist (ondermeer bij BNR) en veelgevraagd mediacriticus (ondermeer bij het Radio 1 programma De Ochtend, BNR en WNL).

Haar specialisaties zijn innovatie, de (publieke) omroep, kranten, journalistiek, internet en sociale media. Haar maatschappijkritische columns en publicaties verschijnen met enige regelmaat in kranten en tijdschriften.

Deel deze pagina