Senzer Award Helmond de Peel

Senzer Award

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ wordt de felbegeerde Senzer Award uitgereikt. Deze Award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden. De Award is onderverdeeld in twee categorieën:

  • Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)
  • Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)

 

De nominaties zijn bekend!

De vakjury heeft in totaal vier bedrijven voor twee categorieën geselecteerd. De award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

De twee genomineerden in de eerste categorie ‘Kleine bedrijven (tot 50 werknemers)’:

  • SolarUnie uit Gemert
  • Aqua Assistance uit Helmond

In de categorie ‘Middelgrote tot grote bedrijven (vanaf 50 werknemers)’:

  • Dorel Juvenile uit Helmond
  • Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Verrassing!

Marion van Limpt (algemeen directeur Senzer) heeft de genomineerden flink verrast! Met een boeket bloemen werd men ‘overvallen’ en persoonlijk door haar gefeliciteerd.

<link video: https://youtu.be/N0OOVuf5cjs>

De Senzer Award winnen

Op de dag zelf mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het genomineerde bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt.

Wanneer en waar?

Datum           vrijdag 15 november 2019

Tijdstip           van 15.00 tot 17.30 met aansluitende borrel

Adres             Heibloemweg 6, 5704 BS Helmond

Initiatiefnemer Senzer

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeenten in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

Deel deze pagina