Senzer bijeenkomst met André Kuipers

Dag van de Ondernemer  vrijdag 15 november 2019

Op de ‘Dag van de Ondernemer’ zetten wij ondernemers graag in het zonnetje. Want dat hebben ze verdiend! Met hun ondernemerschap leveren zij namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel.

Aanmeldlink: https://senzer.email-provider.nl/memberforms/subscribe/standalone/form/?a=vu2wbkcpjl&l=fyuwcowaws>

Succesvol ondernemen

Wij bieden een programma waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin ontmoeten en inspireren het centrale middelpunt zijn. En dat doen we onder meer met dr. André Kuipers, astronaut & ambassadeur van de aarde. Hij is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. André vertelt over zijn weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezelijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid, geduld en frustratietolerantie zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk.

Programma

15.00 uur            Ontvangst

15.30 uur            Opening

15.35 uur            Inleiding – Door Erik de Vries, voorzitter bestuur Senzer

15.45 uur            Met trots presenteren wij…

Videopresentaties genomineerde bedrijven Senzer Award

16.00 uur            Presentatie door gastspreker dr. André Kuipers Astronaut & ambassadeur van de aarde

17.00 uur            En de winnaars zijn… Uitslag en prijsuitreiking Senzer Award door Marion van Limpt, algemeen directeur Senzer

17.30 uur            Feestelijke borrel

Deel deze pagina