Ondernemers Helmond-De Peel in de schijnwerpers

Tijdens De ‘Dag van de Ondernemer’, dat plaatsvindt op vrijdag 16 november 2018, zet Senzer ondernemers in de schijnwerpers. En terecht, want als ondernemer bent u van groot belang voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Uw ondernemerschap draagt positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in onze regio. Regio Helmond-De Peel nodigt u daarom uit voor de ‘Dag van de Ondernemer’.

Na het grote succes van vorig jaar, met spreker Erben Wennemars, gaan we dit jaar ook weer de derde vrijdag van de maand november de ‘Dag van de Ondernemer’ organiseren. Dit is een landelijk initiatief dat ondernemers in het zonnetje zet.

Senzer Award
Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ wordt voor de tweede keer de Senzer Award uitgereikt. Deze Award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden. De Award is onderverdeeld in twee categorieën; kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Vorig jaar hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen.

Aanmelden voor nominatie
Ben jij of ken jij een ondernemer die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer award dit jaar echt verdient? Meld die onderneming dan aan via https://www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Ondernemingen kunnen aangemeld worden tot 27 september 2018. Een vakjury zal gaan bepalen welke zes ondernemingen worden genomineerd en begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd is.

De Senzer award winnen
Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november 2018, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. Met een inspirerende spreker en de aansluitende netwerkborrel wordt de Dag van de Ondernemer voor ú als ondernemer een mooi moment om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

U bent van harte welkom op deze middag en wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Ga naar www.senzer.nl/dvdo en vul het aanmeldformulier in.

Zet alvast in uw agenda!
Datum: Vrijdag 16 november 2018
Tijd: Vanaf 15.00 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis van Gemert, teamleider Accountmanagement, (0492) 58 24 46 of d.vangemert@senzer.nl of ga naar www.senzer.nl/dvdo.

Initiatiefnemer Senzer
Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

Deel deze pagina