Walk en Talk Zutphen

 

Op de dag van de ondernemer (15 november) hebben wij ook echt aandacht voor deze groep. Wij organiseren daarom een netwerkwandeling onder leiding van De Wandelmeester van Vorden Ook altijd druk en tijd te kort?
Op deze manier werk je aan je gezondheid, geniet je van de natuur, leer je wat meer over de omgeving Vorden EN ontmoet je andere ondernemers! Tijdens deze wandeling is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten, contacten te onderhouden, kennis te delen en ervaring uitwisselen. Als collega ondernemer zal ik tijdens de wandeling in een persoonlijk gesprek mijn visie op een gezonde leefstijl uit de doeken doen. Aansluitend staat er een heerlijke, gezonde maaltijd klaar bij Grand Bistro de Rotonde want ook een restaurantbezoek kan prima bij een vitale leefstijl. Hoe? Dat leg ik je daar graag uit!
De kosten voor de wandeling inclusief maaltijd en 2 drankjes zijn € 25,00 excl. btw. Bij aanmelding graag de voorkeur voor vlees, vis of vega aangeven. Ook is dit het moment om eventuele allergieën door te geven.
Aanmelden kan via esther@gezondesmaak.com. De tijd : 16.30 – 19.30.

Opgelet: Voor deze wandeling beperken we het aantal deelnemers bewust tot maximum 25 personen zodat je voldoende uitgebreid kan kennismaken met elke aanwezige. Inschrijven voor deze wandeling is mogelijk t/m 11 november.

DON’T FORGET!
Breng voldoende visitekaartjes mee en trek goede wandelschoenen aan!

 

 

Deel deze pagina