Duo interviews & podcast

Ondernemend Nederland is ontzettend divers. Nederland heeft ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Hoog tijd om het gesprek aan te gaan met ambitieuze ondernemers. En om het nog leuker te maken hebben we ondernemers met elkaar aan tafel gezet om te praten over hun ondernemerschap. Je kunt de interviews beluisteren in onze podcasts of lees hun verhalen online!

Guido Rink en Dénis Assen: “Noaberschap” helpt
ondernemers door de crisis

Guido Rink, wethouder van de Gemeente Emmen, en Dènis Assen, eigenaar van ondernemersbroedplaats Growing Emmengaan in gesprek over regionaal ondernemen, het effect van de corona crisis op ondernemerschap en de kracht van netwerken. Lees hier het hele interview:

Duo interview Guido en Dènis

Of beluister de podcast!

 

Herold Velema en Rowan Reiding over ondernemen: vrijheid geven én vrijheid nemen

In ons tweede duo interview gaan ambitieuze ondernemers Herold Velema, eigenaar computercenter en online inspirator en influencer Rowan Reiding met elkaar in gesprek. Het gesprek gaat over online ondernemen en de uitdagingen daarvan. Wat hen bindt? Passie voor het vak! Lees de highlights uit het interview:

Duo interview Herold en Rowan

Of beluister de podcast!

 

Marc Gelissen en Nienke Verkerk over maatschappelijke impact maken als ondernemer

In ons derde duo interview gaan ondernemer Marc Gelissen en coördinator van Stichting Present Nienke Verkerk in
gesprek over de combinatie van ondernemen en vrijwilligerswerk. Ze gaan in gesprek over de combinatie van ondernemerschap en vrijwilligerswerk: hetgeen hen al jaren verbindt. Lees hier de highlights uit het interview!  

Of beluister de hele podcast!

Deel deze pagina