Ondernemerskracht – Coen, Reactief Buitensport

Deel deze pagina

We vieren de kracht van ondernemerschap met een ode aan ondernemer Coen. Sinds een aantal jaren is hij de nieuwe drijfveer achter Reactief Buitensport op het eiland Schiermonnikoog. Dit doet hij met ontzettend veel energie en passie!

Reactief Buitensport verzorgt avontuurlijke activiteiten voor jong en oud op het activiteitenstrand van Schier. Door buitensport te stimuleren blijft het eiland levendig en aantrekkelijk voor jongeren, iets waar Coen al jaren een ontzettend waardevolle bijdrage aan levert. Dit doet hij ook nog eens samen met collega-ondernemers van dit prachtige Waddeneiland.

Dank je wel, Coen, en alle ondernemers in Nederland die bijdragen aan de leefbaarheid in onze steden en dorpen! Ontdek de hartverwarmende verhalen van de mensen om hem heen.

Op vrijdag 17 november is het zover: de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop wij alle ondernemers in Nederland in het zonnetje zetten. Wie is jouw favoriete ondernemer en wil je graag verrassen als blijk van waardering? Bekijk onze tips en inspiratie óf verstuur een gratis kaartje!

Bekijk alle ondernemersverhalen