Ondernemerskracht – Lisette, Stinis Lifting Equipment.

Deel deze pagina

De kracht van ondernemerschap: vandaag een ode aan ondernemer Lisette! Zij staat samen met haar zussen aan het roer van familiebedrijf Stinis Lifting Equipment in Krimpen aan de Lek.

Stinis is een wereldwijde speler die zich richt op het ontwerpen, produceren en onderhoudenvan hoogwaardige hijs- en hefwerktuigen voor containers. Wat het bedrijf Stinis en ondernemer Lisette echt onderscheidt, is niet alleen het vakmanschap, maar ook de toewijding aan het inspireren en opleiden van onze jongeren.

Lisette en haar team organiseren een breed scala aan activiteiten om jongeren te enthousiasmeren voor de techniekbranche. Ze openen deuren en laten de jeugd ontdekken hoe leuk het werken in de techniek kan zijn.

Dank je wel, Lisette, en dank aan alle ondernemers in Nederland die jongeren inspireren, begeleiden en opleiden. Jullie zijn niet alleen bouwers van bedrijven, maar ook van dromen.
Ontdek de inspirerende en warme verhalen van de mensen om haar heen.

De Dag van de Ondernemer is dit jaar op vrijdag 17 november. Op deze dag zetten wij massaal ondernemers in het zonnetje. Weet jij al hoe je jouw favoriete ondernemer(s) gaat verrassen? Bekijk onze tips en inspiratie óf verstuur een gratis kaartje!

Bekijk alle ondernemersverhalen