Onze partners

Meta

Deel deze pagina

Meta is sinds 2021 de nieuwe naam van Facebook. Facebook werd opgericht in 2004 en heeft als missie: “de wereld dichter bij elkaar brengen.”. Mensen gebruiken de diensten van Meta (zoals Facebook en Instagram) om contact te onderhouden met vrienden en familie, om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de wereld en om te delen wat voor hen belangrijk is. Bedrijven kunnen via Meta zeer laagdrempelig een aanwezigheid hebben via een pagina en zo zonder kosten contact onderhouden met hun klanten, maar ook betaald via advertenties nieuwe klanten dichtbij en ver weg bereiken.

meta.com

Lees hier de speciale Dag van de Ondernemer blog van Arno Lubrun, Country Manager Meta.

Nationale-Nederlanden

Deel deze pagina

Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. Zeker in tijden van ongekende uitdagingen. We geloven in het delen van kennis, ervaring en oplossingen. In gezamenlijk de schouders eronder zetten, om te zorgen dat we er allemaal sterker uitkomen. Ons netwerk van experts staat voor je klaar met heldere informatie en handige tips. Want ondernemen doe je samen.

Website: Ondernemen doe je samen

Rabobank

Deel deze pagina

Rabobank is een coöperatieve bank die gelooft in de kracht van samenwerking. Het gaat bij ons niet alleen om geld, maar delen we ook graag onze kennis en ons netwerk. Ondernemers zijn de motor van onze economie. Ze staan midden in een samenleving die snel verandert. Rabobank stimuleert ondernemers  om te blijven vernieuwen en verduurzamen door inzet van onze financiële oplossingen, kennis en ervaringen van verschillende ondernemers.

www.rabobank.nl/zakelijk