Onze partners

Facebook is opgericht in 2004 en heeft als missie: “de wereld dichter bij elkaar brengen.”. Mensen gebruiken Facebook om contact te onderhouden met vrienden en familie, om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de wereld en om te delen wat voor hen belangrijk is. Bedrijven kunnen op Facebook zeer laagdrempelig een aanwezigheid hebben via een pagina en zo zonder kosten contact onderhouden met hun klanten, maar ook betaald via advertenties nieuwe klanten dichtbij en ver weg bereiken.

www.facebook.com

Lees hier de speciale Dag van de Ondernemer blog van Arno Lubrun, Country Manager Facebook.

Allianz is onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld, die actief is in ruim 70 landen, met meer dan 140.000 medewerkers en ruim 86 miljoen klanten. In Nederland zijn we sterk in schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en vermogensbeheer. Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering, en van overlijdensrisicoverzekering tot ondernemerspensioen.  Allianz is ‘the home for those who dare’.  Niet alleen op privé-vlak maar zeker ook op zakelijk gebied. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. En wij bieden de kennis en ervaring om daarmee om te gaan. Zodat je als ondernemer zelf een keuze kunt maken.

www.allianz.nl/zakelijk

Lees hier het persbericht van Allianz in het kader van de Dag van de Ondernemer.

 

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

www.rabobank.nl/zakelijk