Partners

Facebook is opgericht in 2004 en heeft als missie: “de wereld dichter bij elkaar brengen.”. Mensen gebruiken Facebook om contact te onderhouden met vrienden en familie, om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de wereld en om te delen wat voor hen belangrijk is. Bedrijven kunnen op Facebook zeer laagdrempelig een aanwezigheid hebben via een pagina en zo zonder kosten contact onderhouden met hun klanten, maar ook betaald via advertenties nieuwe klanten dichtbij en ver weg bereiken.

www.facebook.com

Lees hier de speciale Dag van de Ondernemer blog van Arno Lubrun, Country Manager Facebook.

Allianz is onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld, die actief is in ruim 70 landen, met meer dan 140.000 medewerkers en ruim 86 miljoen klanten. In Nederland zijn we sterk in schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en vermogensbeheer. Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering, en van overlijdensrisicoverzekering tot ondernemerspensioen.  Allianz is ‘the home for those who dare’.  Niet alleen op privé-vlak maar zeker ook op zakelijk gebied. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. En wij bieden de kennis en ervaring om daarmee om te gaan. Zodat je als ondernemer zelf een keuze kunt maken.

www.allianz.nl/zakelijk

Lees hier het persbericht van Allianz in het kader van de Dag van de Ondernemer.

 

Als trotse partner danken wij alle ondernemers voor hun durf, doorzettingsvermogen en bijdrage aan de economie. Zowel op de derde vrijdag van november, als alle andere dagen van het jaar. Op onze beurt zetten wij ons samen met MKB-Nederland in voor een kansrijk ondernemersklimaat en helpen wij ondernemers succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met BusinessBoost, een nieuw ondernemersconcept voor en door ondernemers. Hoe? Door ondernemers mee te nemen uit de waan van de dag en met een frisse blik naar hun onderneming te laten kijken.

ING is partner van de Dag van de Ondernemer.

Op de MKB Servicedesk vind je het antwoord op alle ondernemersvragen. In elke fase van het ondernemerschap geeft de MKB Servicedesk praktische informatie, passend bij de ambities en doelen die je op dat moment hebt.

mkbservicedesk is mediapartner van de Dag van de Ondernemer

Elke dag gaan wij tot het uiterste om wereldwijd mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. We leveren miljoenen documenten, pakketten en vrachtzendingen met zorg en aandacht – omdat wij begrijpen hoe belangrijk elke zending is voor u én voor uw klant. En als uw branche specifieke verzendingseisen heeft, dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing. U kunt op ons vertrouwen om de klus te klaren, zo kunt u zich concentreren op uw business.

TNT bedankt ondernemers op de Dag van de Ondernemer. Hoe we dit gaan doen is nog even een verrassing.

TNT is partner van de Dag van de Ondernemer.